Voor Kunsten ’92 verzorgde ik het ontwerp van dit boekje over de Fair Practice Code. Ik was ook verantwoordelijk voor de visuele indentiteit. De Fair Practice Code is een gedragscode voor ondernemen en werken in kunst, cultuur en creatieve industrie. Het boekje is gedrukt in 3 pantone kleuren. Al flippend door de pagina’s komt het logo in beweging.

Vouwvel / poster voor het ‘Gelders Ondergrond Overleg’ (GOO).
Riso print op groen papier. In opdracht van TwynstraGudde, quotes door Yuri Veerman. Het Gelders Ondergrond Overleg is een netwerkorganisatie waarin professionals werken aan maatschappelijke opgaven waarin bodem, grondwater en ondergrond een rol spelen.

Momenteel verblijf ik in het prachtige monumentale dorp Veenhuizen om te werken aan het ontwerp voor een boek voor Design Academy Eindhoven en Ketter&Co. In dit boek, genaamd ‘A Place To Stay: practicing embedded design’, wordt het proces en resultaat gepresenteerd van de inmiddels acht jaar durende samenwerking tussen Design Academy Eindhoven, gemeente Noordenveld, provincie Drenthe, PI Veenhuizen en KETTER&Co. Geschreven door Shay Raviv en uitgegeven door Onomatopee.